Individbilder 4:e v

2021-02-28 Individbilder

                                         

Nummer 1, lilla killen som ibland går åt ett håll när de andra valparna går åt det andra. Kelig och kryper upp under hakan och vill gärna sitta i knät. Tror att han är utseendemässigt lik sin pappa Ville. 

Tik nr 2, underbar liten tjej som ser till ha få all uppmärksamhet. Hon är så otroligt lik Figo när han var valp, samma teckning och kropp. Tycker både om att ligga för sig själv, i hög med de andra och krypa upp i knät för att nospussas. 

Hane nr 3, stora killen som är först med allt. Snurrar, hoppar, galopperar och hittar alltid mamma Nahla först av alla. Han ligger i famnen som Figo gjorde när han var valp, som en liten bäbis och tittar på en med stora ögon. 

Tik nr 4, lugn och vill gärna vara nära både mamma och matte. Vill ogärna vara med när de andrar morrar och brottas, matte har lagt märke till att de andra brottas mycket snällare med just denna tös.

Tik nr 5, energisk tös som när de andra har somnat kör sitt egna race, kravlar över de andra, de kanske vaknar, leker med leksakerna och så...där är matte och hon kommer att lyfta upp mig så jag får somna i knät. Blev bara en bild eftersom de andra blev för suddiga. 

Tik nr 6, stora tjejen som är matglad och har precis som "Bosse" i A kullen massa ljud för sig när hon kelar och njuter. Av någon anledningen är det ofta henne som husse tar upp i knät.

Hane nr 7, störst vid valpningen och nu det största bustrollet. Kul kille som gillar att vara där det händer nåt. Alltid sist kvar vid matskålen. Har så himla härligt uttryck. 

Tik nr 8, lillpluttan som är som brorsan nummer 7 ett litet bustroll. Under vakentid så är hon alltid på, under, eller bredvid någon och leker, busar, tuggar eller nåt. Kul att titta på.