Åttonde veckan

Tiden har gått fort! Dagen då vi blev sju veckor fick matte hem två fina Tuija keramik kromisar för årets (2018) rallylydnadskromis och aktivitetskromis. Det var Sandra och kromisen Yra som var så snäll att ta med sig dem från kromisträffen. Pangi med vän kom för att hälsa på och hade då med sig sin kromis Tuja. Eftersom jag älskar kromisar så var det en toppen dag!

Flyttade på gräsmattehagen efter att ha klippt gräsmattan. Jösses...valparna var helt gröna efter en stund på den nyklippta gräsmattan! De små liven blev schamponerade och duschade. Valparna satt efter duschen inlindade i handdukar och de tyckte det var mycket skönare att bli torkade :)

Goa Figo har fått - med varje valp - gå med i deras första promenad (lättare att få dem att gå med i kopplet). Figo har efter varje promenad fått hjälpa till att med varje valp sitta en stund i hundbilburen. De har börjar äta gräs :) och av mig får de gurka, tomater och äppelbitar samt belöningsgodis :) Även tuggben, jösses vad det är populärt!
Här kommer några filmer från valparnas åttonde levnadsvecka. De har fått pröva lite nya saker.